Menighetsnytt>Bokkiosk i Misjonskirken
Bokkiosk i Misjonskirken
Vi har gjort avtale med Bok og Media om drift av en selvbetjent bokkiosk i våre lokaler. Den skal etter planen åpne i april 2024. Der vil du finne bøker fra de fleste kristne forlagene i Norge, og selvfølgelig Bibler!

Etter at den kristne bokhandelen i Trondheim la ned virksomheten, har det vært et savn for mange å kunne kjøpe kristen litteratur i byen. Bok og Media i Oslo har nå igangsatt et pionerprosjekt der de tilbyr menigheter av en viss størrelse et samarbeid om en bokkiosk/bokmagasin i kirkelokalene. Trondheim ble først ut av byene for å prøve ut dette, og Norkirken Salem fikk sin bokkiosk etablert før jul. Misjonskirken blir nå den neste menigheten! 

Bokkiosken blir selvbetjent med en automat der man scanner og betaler med kort. Hovedoppsettet av bokkiosken blir bakerst i lillesalen, mens en del nyheter vil være utstilt ved inngangen i storsalen. 

Vi ser fram til dette spennende prosjektet, som vil betjene både oss i Trondheim misjonskirke, våre leietakere, og menigheter i nabolaget. 

Kontakt oss

Trondheim Misjonskirke 
Arkitekt Christies gt. 1c
7012 Trondheim  

94 14 81 31

Org. nr. 940 102 057

For spørsmål om leie av lokaler, kontakt Tormund Ledang Husøy på:

E-post: utleie@trdmk.no 

Tlf.: 916 72 106

 

Powered by Cornerstone